Artık herşeyi yazmak istiyorsam ne olmuş!!!

Aslında ben kendimi bildim bileli hep yazdım. Belki de tek çocuk olduğum için bu bende refleks halini aldı küçük yaşlarımda. Okuma yazmayı söktüğümüz okuma bayramımızın hemen ardından kendime kilitli bir defter almıştım. Çocuk aklımla gizleyecek ne çok şeyim vardıysa artık. Bir gizem, bir esrar:) Sonra bu yıllarca böyle devam etti, hep günlüklerim oldu, cilt, cilt. Şimdi onlarla ne yapacağımı bilemiyorum o da ayrı mesele. Atmaya hiç kıyamam, bütün duygularım o defterlerin satırlarında çünkü. Aşklarım, dostluklarım, kırgınlıklarım, mutluluklarım... Hiç arkadaşsız kalmadım, hep derdimi paylaşacak dostlarım oldu ama yazmak başka tatlı geliyordu, çünkü yalnızca bana aitti. Şimdi level atlayarak günlüklerden çıkıp blog dünyasına dalıyorum, günümüz trendlerinden geri kalmamak lazım di mi ama! Arkadaşlarımın gözü aydın olsun, az konuşuyordum zaten, şimdi bir de buradan dinleteceğim kendimi:) Hoşgeldim:)))

Yorumlar

  1. hiçbişey olmamış :)) insan ruhunu en iyi şekilde yazarak paylaşabiliyor,bunu en iyi bilenlerdenim cilt cilt günlük tutan biri olarak :)) gerçi artık o günlükler moleküllere ayrılıp kayboldu evrende,ama belki canımın birtanemin sayfasında arada ufak ufak birşeyler yazarım,pozitif enerjimi bide burdan evrene yayarım :))
    seni çok seviyorum,mucccuuuuuukkk!!!

    YanıtlaSil
  2. Blog Mlong dünyasına Hoşgeldin Sedacımmmm...

    YanıtlaSil
  3. Bir küçük eleştiri gri zemini biraz açsanda yazılar daha iyi okunsa, fena olmaz sanki. Background pict ne kadar ferah ve güzel ama metin alanı niye bu kadar karamsar! ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Huysuz Şirin olmak mı?

Özlediğim için

Davul bile dengi dengine (mi?)